Winkelwagen is leeg
  • Model: 84027

Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect

€89.95

Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect

De Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect is een DMX aanstuurbaar LED lichteffect. Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect schiet met LED-technologie 82 sterke beams de ruimte in. De lichtgevende bol van melkglas verkleurd met de lichteffecten mee. De LED bol heeft een stevige, stalen behuizing. De flitssnelheid en intensiteit van de stroboscoop zijn in t e stellen middels een handig display.

De Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect is een lichteffect dat zijn werking ontleent door twee onderdelen. De 82 lenzen zorgen ervoor dat de 1 x 9W LED hun lichten spreiden. De transparante bol van de Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect wisselt van kleur en neemt de kleur van de lichteffecten aan.

De Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect kan werken in 3 verschillende werkmodi. U kunt de lichtbol automatisch laten werken, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Of u laat hem via geluidssturing een programma draaien, dan reageert de Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect op de beat van de muziek. Wanneer u de perfecte show wilt creëren stuurt u zelf het LED lichteffect aan via DMX-512. De Stage Effecs Star Ball DMX LED lichteffect werkt op 1 of 6 DMX-kanalen.

Share on Facebook Tweet This Page

 Uitverkocht