Winkelwagen is leeg
  • Model: 84374

Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect

€179.95

Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect

De geluidsgestuurde Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect is een plug & play lichteffect dat eenvoudig boven de dansvloer geplaatst wordt. De roterende spiegeldrum in het midden zorgt voor dynamische effecten, dat versterkt wordt door de kleurenfilters die op de spiegels geplakt zijn. Vier 3 Watt LEDs zorgen voor een flinke lichtopbrengst.

Het grote voordeel van de Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect , is dat hij volledig op zichzelf werkt. De spiegeldrum beweegt continu, op de maat van de muziek. Felle lichtbundels vullen de dansvloer met tralies van licht, die tot leven komen wanneer er wat rook bij gebruikt wordt. Zo haalt u het uiterste uit de LED Pyramid.

Dankzij de LED lichtbron is de Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect energiezuinig en produceert hij nagenoeg geen hitte. Toch kleven er meer voordelen aan. Hij is namelijk erg compact, vooral in de hoogte. Zo is hij makkelijk tegen een plafond te monteren. Hierdoor is de Stage Effects Led Scanning Light 4x3 Watt lichteffect een ideaal lichteffect voor vaste, lage locaties.
Ook dmx stuurbaar door middel van 9 dmx kanalen.

Share on Facebook Tweet This Page

 Uitverkocht