Winkelwagen is leeg

Stage Effects Multifunction Megaphone 25 W

€34.00

Stage Effects Multifunction Megaphone 25 W

De Stage Effects Multifunction Megaphone 25 W is gemaakt om uzelf verstaanbaar te houden over lange afstanden of tijdens drukke evenementen. Het wordt daarnaast heel makkelijk om de aandacht te trekken met de ingebouwde sirene en misthoorn. U bent, afhankelijk van het terrein en het weer, tot twee kilometer ver te horen. In het minst gunstige geval bent u toch nog ruim 800 meter verder luid en duidelijk te verstaan. Ideaal tijdens (sport)evenementen, kampen, festivals, et cetera.

Stage Effects heeft deze megafoon uitgerust met een comfortabele handgreep. Het polsbandje biedt extra veiligheid bij het werken op het water of op grote hoogtes. Zo voorkomt u namelijk dat de megafoon helemaal naar beneden valt wanneer u de handgreep loslaat. Naast een ingebouwde sirene en misthoorn beschikt de Stage Effects Multifunction Megaphone 25 W over een zeer effectieve en kraakheldere stemversterker. De versteker in deze megafoon heeft een maximaal vermogen van maar liefst 25W.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen heeft de Stage Effects Multifunction Megaphone 25 Wuiteraard stroom nodig. Hij werkt dan ook op zes D-batterijen . (De batterijen worden niet meegeleverd.) Deze megafoon heeft een speakerimpendantie van 8 Ohm. Voor zijn kleine formaat en een gewicht van net iets meer dan 0.65 kilogram, kunnen we wel stellen dat deze megafoon zeker niet de minste is qua prestaties.

Share on Facebook Tweet This Page

 Uitverkocht