Winkelwagen is leeg
  • Model: 84338

Pangolin Quickshow 2.5 Laser Software met usb interface

€399.00

Pangolin Quickshow 2.5 Laser Software met usb interface

Als u beschikt over een ILDA-compatible laser, is goede lasersoftware via ILDA ook een must om te hebben. Pangolin Quickshow is erg gebruiksvriendelijke lasershow-software, die dankzij zijn eenvoud relatief bekend is in de laserwereld. De gebruiksvriendelijke interface, eenvoudig te gebruiken functies en een goed onderverdeeld assortiment aan opties maakt het ontwerpen van lasershows erg interessant. Quickshow 2.0 wordt geleverd inclusief een passende robuuste USB-interface, zodat u direct aan de slag kunt.

Quickshow: Plug & play voor simpele toepassingen

Pangolin Quickshow is een van de software-pakketten die geschikt is voor vaste installaties. Immers, met gebruik van een touchscreen, muis of keyboard kunnen moeiteloos patronen en effecten worden opgeroepen. Ideaal voor de lightjockey die zijn normale licht tegelijkertijd moet bedienen. Talloze tunnels, beamshows, figuren en animaties zijn met een klik beschikbaar.

Verder is het mogelijk bepaalde figuren of effecten te triggeren via DMX, door middel van een interface die DMX-in ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk de lasershow volledig in uw lichtshow op te nemen en te activeren wanneer u dat wenst.

Uitgebreide software-mogelijkheden met safetyzones

Maar ook als u een vaste laserjockey in dienst heeft, of als u zelf lasershows wilt gaan verzorgen, komt u geen opties tekort. Het zelf maken van animaties behoort tot de mogelijkheden, maar ook complete timeline-gebaseerde shows, shape-generators, graphics en tekst behoren hier toe.

Hiernaast is er erg veel gedacht aan veiligheid van uw lasershow. Dit is iets wat vaak ontbreekt in de wat simpelere, goedkopere software-pakketten. Zo is het onder meer mogelijk om zones in te stellen, wat cruciaal is als u veel met beamshows doet. De kracht van de laserdiodes wordt teruggebracht als de laserbeams het publiek in gaan, of worden zelfs uitgeschakeld indien nodig. Hierdoor kunt u optimale veiligheid voor uw publiek garanderen, ongeacht de locatie.
Share on Facebook Tweet This Page

 Uitverkocht